Allround Marketing Assistent – WerkTalent – Zoetermeer

JobID=6.0.09

Jij komt als allround marketing assistent te werken in een glinsterende omgeving vol met gouden- en zilverenhalffabricaten en machines. Hier wordt je verantwoordelijk voor de totale beheer van de diverse social mediakanalen, denk hierbij aan de app met de old fashioned camera, het logo met de licht blauwe vogel en de donker blauwe F, cool he?

Elk jaar wordt er een nieuwe catalogus samengesteld met de nieuwste producten, machines en halffabricaten. In dit onderdeel ben jij een erg belangrijke speler. Dit komt omdat je de totale verantwoordelijkheid draagt van alle werkzaamheden tot en met de oplevering van de catalogus. Denk hierbij aan het maken van product- en sfeerfoto’s, het creëren van de indeling voor content, schrijven van overtuigende teksten en algemene product informatie.

Benieuwd naar je andere werkzaamheden? Onderstaand hebben wij een korte samenvatting gemaakt van hetgeen jij mag gaan uitvoeren:

  • Jij draagt zorg voor een, nog te ontwerpen, nieuwsbrief. Die structureel ingezet zal worden;
  • Jij zal diverse campagnes bedenken en uitvoeren;
  • Jij zal onderhoud uitvoeren aan de website. Dit wil zeggen dat jij je bezig houdt met de layout en het (her)schrijven;

Net zoals jij, is ook de opdrachtgever uniek. Het is van belang bij onze opdrachtgever dat er in de piekperiodes iedereen mee werkt om de bestellingen op tijd de deur uit te krijgen, dus ook jij! Je zult dan samen met al je andere collega’s gaan orderpicken om diverse orders zo snel mogelijk te verwerken. Zoals onze opdrachtgever zegt: samen sta je sterk!

Lees hier meer